Bio-Circle anvender cookies for at sikre den bedst mulige service og funktionalitet. Hvis du forsætter med at browse, giver du samtykke til anvendelsen af Cookies. Privatlivspolitik

CLEAN BOX Serien

De forskellige CLEAN BOX systemer er designet til effektiv afrensning af små såvel som store og besværlige emner. Dette betyder at systemet er velegnet til anvendelse i forskellige fabriks- og produktionsområder, eksempelvis vedligehold, maskine konstruktion eller erhvervsbyggeri. CLEAN BOX systemerne fremstår unikke ved at kunne genanvende væskerne igen og igen, den lette håndtering og anvendelsen af lavenergi afrensningsvæsker.

CLEAN BOX systemerne er miljø- og medarbejder venlige. Hver enkelt af de forskellige versioner genanvender væskerne, hvilket sikrer en usædvanlig lang levetid på afrensningsmidlerne. En pumpe pumper væsken igennem en gennemløbsbørste og efterfølgende flyder afrensningsvæsken tilbage i opbevaringstanken. Med den transportable version af CLEAN BOX’en kan delene løftes op af væsken via en indbygget kurv og afrensningsvæsken løber derefter ned i opbevaringstanken. 

Ydermere er CLEAN BOX systemerne designet med henblik på korrekte arbejdsstillinger og let håndtering, hvilket i høj grad letter belastningen af medarbejdernes helbred.

Anvendelsen af CLEAN BOX systemerne er energibesparende, da snavset allerede fjernes ved alm. omkringliggende temperaturer. CLEAN Blue væskerne, så som CB 100 BLUE, er specielt velegnet til brug i de forskellige systemer.

Alle CLEAN BOX systemerne kan lukkes med et låg så lugtgener og fordampning af væsken undgås.

CLEAN BOX versionerne er hver især designet med henblik på at dække de mange forskellige afrensningsopgaver der findes på en arbejdsplads.

CLEAN BOX, CLEAN BOX Mobile og CLEAN BOX Flow er designet til at kombinere mobilitet og afrensningen af mindre emner, samtidig sparer disse systemer plads, da de kan stables.

CLEAN BOX Max 1, CLEAN BOX Max 2 og CLEAN BOX Flex er designet til afrensningen af snavs fra store og tunge emner.

Opbygget med en trolley er CLEAN BOX Mobile og CLEAN BOX Flex nemme at flytte rundt på arbejdspladsen og den almindelige CLEAN BOX er nem at bære, takket være dens gode håndtag. De større CLEAN BOX løsninger, CLEAN BOX Max 1 og Max 2 kan nemt flyttes rundt med en palleløfter/truck, dette gør at de enkelte emner, som skal afrenses, ikke nødvendigvis skal flyttes til afrensningssystemet og dermed reduceres risici forbundet med at flytte store og uhåndterlige emner.

CLEAN BOX systemerne – kort fortalt: 

Egnede til vandbaserede sure og alkaliske rengøringsmidler:

 • CLEAN BOX: Handy, let at håndtere, kan stables og sparer plads. Ligeledes bærbar, takket være dens håndtag.
 • CLEAN BOX Mobil: CLEAN BOX udvidet med et hjulsæt, hvilket gør det let at flytte systemet rundt. 

Grundet indbygget elektronik bør systemet kun anvendes til alkaliske væsker 

 • CLEAN BOX Flow: Med integreret batteri drevet pumpe og gennemløbsbørste er manuel afrensning en let sag. Afrensningsvæsken filtreres via filtre placeret i afløbet, hvilket sikrer væsken lang levetid. Systemet er en kombination af CLEAN BOX’en og en trolley og systemet transporteres dermed nemt til stedet hvor der skal afrenses. Der er desuden plads på trolleyen til dunke og værktøj. 
 • CLEAN BOX Max: Store emner kan placeret på platformen og rengøres manuelt med en vaskekost som er udstyret med en gennemløbsbørst. Systemet kommer i 2 størrelser, CLEAN BOX Max 1 og Max 2. 
 • CLEAN Box Flex: Ligner CLEAN BOX Max, dog kan flex modellen udbygges efter behov og har desuden integreret opsamlingskasse, hvilket sikrer overholdelse af WHG (German Water Resources Act). 

Mere

FORDELE

 • Til for-rengøring af små og besværlige dele
 • Længere levetid, grundet genanvendelses kredsløb
 • Aflastning af fysisk belastning
 • Let håndtering og transport
 • Energi besparende grundet anvendelse af CLEAN Blue væsker
 • Kan anvendes i mange forskellige sammenhænge

PRODUKTERNE
Vorteile
CLEAN BOX MAX 1 inkl. teknik modul
-
CLEAN BOX MAX 2 inkl. teknik modul
-
CLEAN BOX Flex inkl. teknik modul
-
CLEAN BOX Flex inkl. teknik modul
-
CLEAN BOX med låg og kurv
-
Clean Box med låg, kurv og vogn
-
CLEAN BOX med låg, kurv og hjulsæt
-