Bio-Circle anvender cookies for at sikre den bedst mulige service og funktionalitet. Hvis du forsætter med at browse, giver du samtykke til anvendelsen af Cookies. Privatlivspolitik

PROLAQ

Grundig afrensning af lakeringsudstyr og værktøjer er ekstremt vigtigt for at undgå lakrester og dermed tab af kvalitet, hvilket vil resultere i nedsatte spraymønstre og sågar dannelse af løbere under lakerings- og maler arbejde. PROLAQ Compact og PROLAQ Auto systemerne hjælper dig med at opretholde et højt i niveau i kvaliteten af lakeringsarbejdet. Systemerne er perfekte til afrensning af malerpistoler, slanger, flow kop pistoler og andet lakeringsudstyr.

Ved første øjekast, er der ikke den store forskel mellem PROLAQ udstyr og konventionelle afrensningssystemer. Det sofistikerede ved disse systemer kommer til udtryk, ved inspektion af det indvendige design og i kombinationen med de specialiserede afrensningsvæsker. 

Det unikke ligger i at PROLAQ systemerne eliminerer anvendelsen af farlige stoffer såsom acetone og fortyndere. Dermed øges medarbejdersikkerheden, miljøet beskyttes og udgifter til håndtering af farligt gods og affald til deponi minimeres.

PROLAQ systemerne er perfekt til anvendelse i sektorer såsom maskin- og bygningsindustri, jernbanebygning, vej, trafik og transport service, undervisningsinstitutioner og mange andre steder.

PROLAQ systemerne kræver ikke sugeudstyr og de er egnede til eksplosionssikrede områder. Begge systemer er udstyret med en 6-bars AODD pumpe, som giver trykluft til at tørre det afrensede værktøj. Lakrester fjernes let igennem den integrerede tragt.

Mere

FORDELE

PROLAQ Compact

  • Til manuel afrensning
  • Compact design
  • Mobil

PROLAQ Auto

  • Til manuel og automatisk anvendelse
  • Automatisk afrensning af flow kop pistoler
  • Samtidig automatisk og manuel afrensning
PRODUKTERNE
Vorteile
PROLAQ Compact
-