Bio-Circle anvender cookies for at sikre den bedst mulige service og funktionalitet. Hvis du forsætter med at browse, giver du samtykke til anvendelsen af Cookies. Privatlivspolitik

Service

Udviklingen på markederne kræver en konstant implementering af en fremtidsorienteret virksomhedsstruktur.

Vi tillægger personlig, kvalificeret og teknisk kompetent service den allerstørste vigtighed, hvilket er grunden til at vi konstant uddanner vores ansatte på et højt niveau. Dette betyder, at vi over årerne har etableret et hold af medarbejdere som, på et meget højt niveau, ved hvad vore kunder har af behov og samtidig er i stand til at finde innovative løsninger på disse.

Nærhed med kunderne og evnen til at yde individuel assistance er meget vigtig for os og vores tilstedeværelse i Europa og resten af verden, gør os i stand til at identificere vore kunders ønsker meget tidligt, så vi kan agere hurtigt og fleksibelt på forskellige krav.

Drag fordel af vores viden om anvendelse af produkterne 

Vi hjælper med glæde dig til at få optimeret dine afrensnings- og svejse opgaver, lige fra valg af afrensnings- og svejse kemi til valget af teknologi og maskiner.

Vi sætter en ære i høj produktkvalitet og kosteffektivitet og vi tilstræber altid den kortest mulige leveringstid.

Vore folk i marken og vores service på din lokation, faciliterer optimal integration af vores produkter i eksisterende processer. Systemløsningerne specificeres i samarbejde med dig og dermed udvikles en effektiv afrensnings- og svejseproces. Seminarer og kurser, omhandlende vores udstyr, afrensningsvæsker og teknologier afholdes jævnligt for vores medarbejdere, hvilket er med til at sikre optimal hjælp til din virksomhed.

Vores stab tager sig af dig personligt og kompetent, både på din lokation og over telefonen.

Vores hovedkvarter står til din rådighed

Vores kunde- og markedsspecifikke produkter komplementeres af en omfattende service i vores hovedkvarter.

Vores teknologiafdeling identificerer de afrensningsvæsker og systemer som vil dække netop dine behov. Vi kan tilbyde, at modtage dine emner, sammen med relevante oplysninger om dem og de forureninger som ønskes afrenset, for derefter at undersøge dem og komme med vores anbefalinger.

Du er også velkommen til at sende os en prøve fra dit kørende afrensningssystem - som du har købt ved os – hvorefter vi vil analysere væskens effektivitet. Hvis undersøgelsen viser at der kræves justeringer på den måde du afrenser på, så vil vi komme med vores anbefalinger.

Vi tilbyder træning af vores kunder og vores partnere. Dette foregår ofte hos kunderne, ved partnerne og kan ligeledes foregå på vores hovedkvarter i Gütersloh.

Vores service – hos dig 

Vi er en kompetent partner indenfor effektiv afrensnings- og svejsning, samtidig holder vi skarpt øje med bæredygtighed og OSHE. (Occupational safety, health and environment).

Med vore løsninger sigter vi mod, at optimere eksisterende processer hos kunderne, samt præsentere alternative løsninger.

Vore produktkonsulenter står med glæde til rådighed for, at hjælpe dig med at finde netop den rigtige løsning til dine behov og for at demonstrere den meget høje kvalitet af vores produkter. Produktkonsulenterne følger dig hele vejen med svar på dine spørgsmål og rådgivning om vores systemer og produkter, samt om medarbejder- og miljø sikkerhed. 

Vi tror på vores produkter! Og som konsekvens af dette tilbyder vi 14 dages test, på din lokation, af vores Bio-Circle rensekar med væske inden køb. Test perioden er med til at sikre, at du får den rigtige løsning til netop dit behov.

For at kunne garantere funktionaliteten på vores BIO-CIRCLE rensekar og rustfri vaskeløsninger skal de rengøres og serviceres med jævne mellemrum. I den forbindelse tilbyder vi en gennemført serviceordning, som omfatter kontrol og rengøring af systemet, filtrering af væsken og rådgivning om fremtidig brug og vedligehold af systemet. Aftalen kan tegnes med serviceintervaller hver 12 eller 24 uge og udføres af vores veluddannede servicepersonale. Systemer som er under serviceordning bibeholder ydermere garantien på kontrolboksens elektroniske dele.

På den måde holder vi din afrensningsløsning velkørende og sikrer at dine processer fungerer optimalt. 

Vores services – kort fortalt

  • Kvalificeret rådgivning og support af vores veluddannede medarbejdere
  • Kundeservice over telefonen og konsultation på din lokation
  • Skræddersyede løsninger til dine opgaver
  • Demonstration af vores produktion på din lokation eller i vores hovedkvarter
  • Uddannelse og træning af kunder og partnere
  • Analyse af dine forurenede emner og prøver fra dit afrensningssystem
  • Servicering af vores BIO-CIRCLE rensekar og rustfri vaskeløsninger.

Brænder du inde med spørgsmål? Tøv da ikke med at tage fat i os via telefon eller e-mail. 

Vi ser frem til at assistere dig med råd og vejledning.

Kontakt

Vi supporterer vores kunder og tilbyder kompetent hjælp i forbindelse med overfladeafrensning.

Du er meget velkommen til at drage nytte af vores kompetencer – kontakt os gerne

  • Telefonnr.: +45 63 23 30 30 
  • E-Mail: info@bio-circle.dk

Kontakt os