Bio-Circle anvender cookies for at sikre den bedst mulige service og funktionalitet. Hvis du forsætter med at browse, giver du samtykke til anvendelsen af Cookies. Privatlivspolitik

Messer og Udstillinger

Messer og udstillinger

”Messer og udstillinger binder lande, kontinenter og nationer sammen. Det er de interesserede besøgende fra hele verden som bringer en messe til live.” Birgit Große, Administrerende Direktør – Bio-Circle Tyskland

Tyskland er en af verdens førende messe- og udstillingslande. Fem ud af de 10 største messe arrangører har hovedkvarter i Tyskland.

Siden 1990, hvor vi deltog på Hannover messen første gang, er antallet af nationale og internationale messer vokset år efter år. Hannover messen er den vigtigst industri udstilling i hele verden og afvikles på verdens største messeområde. Messen er for os et vigtigt startskud på messe- og udstillingssæsonen. Internationale messer som denne, hjælper os til at opbygge et globalt netværk.

Vores afrensningsprodukter og systemer er den perfekte løsning for en lang række industrisektorer.

Vi udstiller vores produkter på op til 15 messer om året. Nogle af de vigtigste messer er:

  • InnoTrans i Berlin – International handelsmesse for specialister i transport teknologi
  • EuroBLECH i Hannover – En af de vigtigste messer for pladebearbejdningsindustrien
  • Schweißen & Schneiden i Essen – Kæmpe specialist messe for svejse, skære og coating virksomheder
  • Parts2Clean i Stuttgart – Industriel emne- og overflade afrensningsmesse

På European Coatings Show i Nuremberg, ”mødetstedet” for eksperter indenfor maler- og lakindustrien, præsenterer vi vores nyeste system PROLAQ, som er et afrensningssystem til lakudstyr og værktøj.

Vores veluddannede tekniske konsulenter er i stand til at svare dig på dine specialist spørgsmål.

”Tag børsten i din egen hånd!”

Se og test selv på vores stand, hvordan vores innovation, BIO-CIRCLE rensekar fungerer med genanvendelige, mærkningsfri afrensningsmidler. Overbevis dig selv om produktets overlegenhed og aftal et besøg eller en demo direkte på messen.

Vi er i løbende dialog med vores kunder om vores fælles fremtid. Vi, som producent, anvender konstant dine og andre kunders tilbagemeldinger til at forbedre eksisterende produkter og til at identificere hvilke produkter, der bliver behov for i fremtiden. Vores mål er at indsamle nye ideer og realisere vore kunders ønsker.

For os, som virksomhed, er specialist messerne uvurderlige. De tjener ikke kun til at samle partnere og kunder fra nær og fjern og til at promovere nye vigtige alliancer, de hjælper også med til at introducere nye innovative produkter. Fastholdelse af kunder er af den yderste vigtighed for os og vi glæder os altid over at kunne byde nye og eksisterende kunder velkommen på vores stand.

“Et blikfang” 

Du kan ikke undgå at få øje på vores grønne stand på messerne. Vores slogan er ”MAKING GREEN WORK” og anvendes nu også af vores afdelinger og partnere i over 55 lande. Vi deltager også i vigtige messer og udstillinger i udlandet, eksempelvis: WELDEX – Rusland, HI Messen – Danmark og ELMIA i Sverige. Det betyder, at du altid vil have mulighed for at tale med en konsulent på stedet og på dit eget sprog.

Vi ser frem til at byde dig velkommen på vores stand.

I 2017 deltager vi på følgende messer og udstillinger:


TIDSPLAN


Vi ser frem til at møde dig på vores messestand.

2024 vil vi være på følgende messer.

Udlandet

09.04.-12.04.2024

PaintExpo
Weltleitmesse für industrielle Lackiertechnik - Karlsruhe

10.09.-14.09.2024

AMB
Internationale Ausstellung für Metallbearbeitung - Stuttgart

124.09.2024-27.09.2024

InnoTrans 
Internationale Fachmesse für Verkehrstechnik - Berlin


15.10.2024- 19.10.2024

Fakuma
Internationale Fachmesse für Kunststoffverarbeitung - Friedrichshafen