Bio-Circle anvender cookies for at sikre den bedst mulige service og funktionalitet. Hvis du forsætter med at browse, giver du samtykke til anvendelsen af Cookies. Privatlivspolitik

Partnere

Bio-Circle har samarbejde med andre virksomheder, da vi tror på at skabelsen af Win-Win situationer er den optimale måde at hjælpe vores kunder på.

Disse Win-Win situationer skabes ofte ved at vores samarbejdspartnere har en relation til kunden i forvejen og trækker på vores viden og erfaring i de tilfælde, hvor det er relevant.

Nedenfor kan du se nogle af vores samarbejdspartnere:

Auto_G

Auto-G er en landsdækkende indkøbsforening med 43 autogrossister i Danmark. Vi er medlem af Europas største samarbejde mellem uafhængige autogrossister, GROUPAUTO INTERNATIONAL og har adgang til alle de bedste mærker på markedet til den helt rigtige pris.

Din Lokale autogrossist med den personlige service.

hassing

Hassing Gruppen er totalleverandør til metalindustrien. Vi lever grundlæggende af vores store lager og vores 32 medarbejderes lige så store viden. Vi har over 60.000 varenumre på lager, og vores medarbejdere ved, hvor vi kan skaffe de specialvarer, vi ikke selv ligger inde med.

logo

KJV A/S er en af landets førende leverandører af Skærende værktøjer, Transmissioner, Værktøj, Teknik, Værktøjsmaskiner og Automationsløsninger.

NDO_Supply_logo

NDO Supply A/S er en mindre engros-virksomhed, der udelukkende har fokus på vores grønlandske kunder. Vi har vægt på selve løsningen, som omfatter det rigtige produkt, til den rigtige pris, pakket og afsendt på den rigtige måde. Hos os er du ikke blot et nummer. Det sætter vi en ære i.


Med Lemvigh-Müller som partner har virksomheder i industrien, byggeriet og installationsbranchen nem adgang til 350.000 varenumre indenfor bl.a. stål, el, vvs, værktøj, arbejdstøj og værnemidler samt en række services indenfor levering, lagerstyring og indkøbsoptimering. Produkterne kan leveres fra dag til dag, om natten eller ekspres til døren på en time – og kan også fås i 23 håndværkerbutikker over hele landet. Se mere på vores website.