Bio-Circle anvender cookies for at sikre den bedst mulige service og funktionalitet. Hvis du forsætter med at browse, giver du samtykke til anvendelsen af Cookies. Privatlivspolitik

Kompetence

Vores grønne koncept har bevist sit værd i over 30 år.

Vi leverer alternative systemer og løsninger indenfor overfladeteknologi, med specifikt fokus på bæredygtighed og OSHE uden at nedbringe effektiviteten.

Vores BIO-CIRCLE rensekar og vaskesystemer er indbegrebet af dette koncept og har med stor succes positioneret sig som værende markedsledende. 

Vores løsninger udvikles altid med henblik på høj sikkerhed og ressource besparelser kombineret med konsistente og effektive afrensningsresultater. Vi tager ansvar; Derfor tilstræber vi at anvende fornyelige råmaterialer og gør vores bedste til at erstatte og reducere farlige stoffer. Som en konsekvens af dette, er en stor del af vores produkter VOC-fri eller VOC-reducerede, samt mærkningsfri i henhold til CLP regulativerne. Tilføj til dette den kendsgerning, at vores løsninger er lette at håndtere og beskytter medarbejderens helbred.

Det integrerede recirkulationssystem giver en længere levetid på afrensningsvæsken. Ydermere er vores lav-temperatursvæsker energieffektive, da de leverer fremragende afrensningsresultater allerede ved almindelig opholdstemperaturer.

Vi er fuldt bevidste om vores ansvar for miljøet. Vores fuldt integrerede miljø håndteringssystem bliver jævnligt certificeret af Lloyd’s Register Deutschland GmbH. Dette gøres i fuld overensstemmelse med retningslinjerne i DIN ISO 14.001 standarden. Som miljøbevidst virksomhed lægger vi ikke kun stort fokus på produkternes ydeevne, men også på maksimal miljøvenlighed og medarbejderbeskyttelse.

Vi er en kompetent partner indenfor effektiv afrensning og svejsning. Vores virksomhed tilbyder eget teknisk salg, egen produktion, eget produceret udstyr og en meget kompetent udviklingsafdeling.

Vores kunder er vores fremtid. 

Vi har allerede etableret et netværk af partnere og forhandlere i 55 lande og distribuerer vores løsninger over hele verden.

Vi er drevet af konstant at søge og forbedre kundeorienterede innovationer.

Vi adresserer vore kunders interesser og mål og stopper aldrig med arbejde på, at udvikle og videreudvikle vores systemer, produkter og teknologier.

Vores kunder hjælper os til at optimere eksisterende processer og med at udvikle alternativer og løsninger, som vil gøre deres arbejde endnu bedre.

Vi tilbyder ikke kun individuelle systemer, men komplette løsninger, som kan anvendes ved afrensningen af mange forskellige typer overflader i et bredt spekter af brancher.

Vi reagerer på vores kunders specifikke ønsker. I tillæg til hurtige leveringstider, fokuserer vi også på at yde intensiv kundesupport og konsultation via vores veluddannede og kompetente team. På den måde leverer vi en omfattende service til vores kunder.

Vi giver, igennem vores produktkonsulenter og serviceteknikere, kunden den optimale introduktion til vores produkter og systemer på kundens lokation. Sammen med kunden finder vi frem til den mest effektive løsning, specifikt tilpasset den enkelte kundens behov.

Vores udviklings- og teknologiafdelinger, som er placeret i hovedkvarteret, kan også udføre analyser af snavsede emner og afrensningsvæsker.

Derudover vil vores kundeservice med glæde stå til rådighed med svar på dine spørgsmål.

Vi sørger for at holde vores medarbejdere opdaterede på nye processer, produkter, systemer og teknologier og anvendelsen af disse via regelmæssig træning, seminarer og møder.

Kontakt

Vi supporterer vores kunder og tilbyder kompetent hjælp i alle aspekter. Du er meget velkommen til at drage nytte af vores kompetencer – kontakt os endelig!

  • Telefonnr.: +45 63 23 30 30 
  • E-Mail: info@bio-circle.dk

Kontakt os