Bio-Circle anvender cookies for at sikre den bedst mulige service og funktionalitet. Hvis du forsætter med at browse, giver du samtykke til anvendelsen af Cookies. Privatlivspolitik

Innovation

Partnerskab for succes 

Med mere end 30 års erfaring i overflade teknologi, er vi dedikerede til at udvikle alternative og bæredygtige systemer og produkter, med fokus på sikkerhed og beskyttelse af miljø og medarbejdere. 

Hvert enkelt medarbejder er involveret i udviklingen af innovative produkter og bidrager til frembringelsen af nye teknologier. Eksempelvis arbejder vores folk i marken tæt sammen med teknologi teamet med henblik på at skabe optimale løsninger, udforske nye nicher og finde, samt designe nye løsninger til disse områder. Dette er vores udviklingsafdelings fornemmeste opgave og det har deres fulde opmærksomhed. I tillæg til dette, samarbejder udviklingsafdelingen med Bielefeld og Paderborn Universiteterne på fremtidsorienterede projekter, indenfor områder såsom overflade kemi, bioteknologi og miljøbeskyttelse. Derigennem opstår nye ideer og løsningsmetoder som imødegår kundernes fremtidige krav og ønsker

Fra 2002 til 2004 udviklede vi vores virksomhedsprocesser ved at følge principperne om bæredygtighed. Vi anvendte projektet ”Cooperative sustainability-oriented benchmarking” og sammenlignede resultaterne med andre virksomheder. Vi deltog i projektet sammen med fire andre SMV’er og det blev videnskabeligt fulgt af ”Wuppertal Institute for Climate, Environment and Energy”. Dette innovative projekt var med til, at danne bro mellem bæredygtighed og implementering af produkterne i SMV’er.

Over de sidste år, har vi gjort kæmpe fremskridt i udviklingen af effektive afrensningssystemer og alternative afrensningsvæsker.

De største innovationer er recirkulationssystemerne, som er integreret i vores afrensningsløsninger og anvendelsen af mikroorganismer til at nedbryde olie og fedt på en naturlig måde, hvilket har været med til at facilitere længere anvendelsestider og mindre forbrug af kemikalier. I tillæg til dette, er vores systemer nemme at håndtere og er udviklet til at møde de mange forskellige krav der stilles, hvilket gør at vi kan tilbyde løsninger til enhver opgave.

Vores afrensnings- og svejse produkter kan kategoriseres som Nature Boost, VOC-fri eller VOC-reducerede, CLEAN BLUE, HAZMAT-reducerede og NSF Certificerede. Dette betyder at mange af produkterne er baseret på fornyelige råstoffer, lave på- eller helt fri for flygtige organiske opløsningsmidler og kan øge energieffektiviteten. Desuden er mange af vore produkter mærkningsfri i henhold til CLP regulativerne og nogle kan endda anvendes i fødevareindustrien, hvilket gør dem til et effektivt og venligt alternativ til klassiske opløsningsmidler.

Bio-Circle er blevet tildelt priser for vores innovative styrke og dedikation indenfor arbejdet med miljøbeskyttelse af den tyske forbundsregering, delstaten NRW og forskellige andre cirkler og initiativer.

-I 2005 fik vi prisen Effizienz-Preis NRW (NRW effektivitetspris) for vores BIO-CIRCLE rensekar og miljøvenlige produktudvikling 

-Desuden modtog vi i 2005 Deutscher Materialeffizienzpreis (Den tyske materiale effektivitetspris) for vores BIO-CIRCLE rensekar

-I 2006 fik vores BIO-CIRCLE rensekar OÖ. Landespreis für Umwelt und Natur (Øvre Østrigs statspris for miljø og natur) i Klimabeskyttelse/Klimabesparelse kategorien af Bildungs- und Beratungseinrichtung für Natur- und Landschaftsschutz in Oberösterreich

-I 2006 og 2007 blev vi hædret af Initiative Mittelstand med Innovationspreis im Bereich Umwelttechnik for de effektive og økonomiske egenskaber i BIO-CIRCLE, BIO-CIRCLE II og BIO-CIRCLE Compact

-I 2008 fik vi Industriepreis for det innovative produkt BIO-CIRCLE Turbo 

Ideer driver os fremad 

Inspiration og stimuli kan findes overalt, i en telefonsamtale, samtale med en kunde, en godt råd eller en tilfældig bemærkning.

Tiden står aldrig stille og teknologi udvikler sig hurtigt. Alle ideer har potentialet til at åbne nye veje og føre os fremad.

Vi optimerer og udvikler konstant vores systemer og produkter yderligere.

Ligeledes er interne processer inkluderet i optimeringsprocesserne: Eksempelvis har vi implementeret et ”Ide-håndteringssystem” i vores hovedkvarter hvilket hjælper os til at udpege nye stimuli og løsninger.

Igennem årlige projekter involverer vi også vores elever og lærlinge i disse optimeringsprocesser og udvikler derigennem, mange ideer til forbedringer i eksempelvis affaldsminimering, medarbejder beskyttelse og sikkerhed.