Bio-Circle anvender cookies for at sikre den bedst mulige service og funktionalitet. Hvis du forsætter med at browse, giver du samtykke til anvendelsen af Cookies. Privatlivspolitik

Røgrens serien

Produkter fra Røgrens serien er en række meget koncentrerede afrensningsmidler, som fjerner selv det mest besværlige snavs, så som harpiks fra røg eller harpiks fra fastbrændt fedt. Vegetabilske- og mineralske olier og protein rester kan ligeledes fjernes effektivt. Komponenter og maskindele afrenses også effektivt for produktions- og bearbejdningsrester, samt anti-friktions- og kugleleje fedt.

Disse vandbaserede afrensningsmidler er fosfat- og VOC-fri

De fjerner selv de mest besværlige forureninger og Røgrens-Skumfri, samt Røgrens DB anvendes ofte i vedligehold.

Begge afrensningsmidler anvendes primært ved mekaniske afrensningsprocesser, da de er lavtskummende og den optimale afrensningstemperatur ligger omkring 60°C/140°F. De anvendes derfor ofte i enkelt- og flerkammer vaskesystemer (HTW’s), Rør- og varmeveksler renseudstyr (RWR) og ligeledes i nedsænknings- og ultralydsbade. De kan anvendes koncentreret eller i fortyndet form, hvilket gør dem drøje i brug.

Røgrens DB er samtidig godkendt af Deutsche Bahn AG og anvendes der, via specielt afrensningsudstyr, til afrensning af togsæt og tog komponenter.

Røgrens er dog udviklet hovedsageligt med henblik på at fjerne besværligt fedt, olie og harpiks fra røg i fødevare relaterede produktionsområder og er derfor NSF certificeret. Det kan derfor anvendes til rengøring af rygeovne, madlavningsområder og kantiner. Eksempelvis rengøres filtre, udsugningsanlæg og ovne nemt og effektivt. Afrensningsmidlet indeholder aktivt skum og er klar til brug ved at blive sprøjtet direkte på de snavsede overflader.

Mere

FORDELE

  • Meget koncentreret, vandbaseret
  • Fosfat- og VOC-fri
  • Til anvendelse ved vedligehold af maskindele og komponenter
  • Velegnet til anvendelse i fødevareindustrien
  • Til afrensning af kraftigt og besværligt snavs, såsom harpiks fra røg og harpiksholdigt fastbrændt fedt 
  • Røgrens-Skumfri til mekanisk anvendelse
  • Røgrens med aktivt skum til manuel anvendelse
PRODUKTERNE
Røgrens - DB
-