Bio-Circle anvender cookies for at sikre den bedst mulige service og funktionalitet. Hvis du forsætter med at browse, giver du samtykke til anvendelsen af Cookies. Privatlivspolitik

FT -Final Touch

Et hurtigtørrende alternativ til opløsningsmidler

Anvendelsesområder

Afrensningsvæskerne fra FT serien er hovedsageligt til anvendelse ved forbehandling af overflader og er velegnet til afrensning af limrester eller forureninger forårsaget af forskellige olier. Blandt andet anvendes FT produkterne til rengøring og affedtning inden coating, limning, opmærkning eller lakering. FT produkterne fjerner skidt og rester, som ellers ville påvirke hæfteevnen på de produkter som påføres overfladerne. Til den sidste rengøring fjernes fingeraftryk, støv og lette olier meget nemt og effektivt.

FT produkternes karakteristika  

FT 100 og FT 300 afrenser uden anvendelsen af tensider og anvendes ofte på glatte og skinnende overflader såsom glas og metal. FT 100 kan desuden anvendes i fødevareindustrien.

FT 200 og FT 400 er uden fosfater og tilfører det afrensede produkt en midlertidig korrosionsbeskyttelse. FT 200 fordamper meget hurtigt; FT 400 fjerner ekstremt vedvarende forureninger. Korrosionsbeskytterne giver muligheden for kortvarig opbevaring af emner mellem affedtning og efterfølgende bearbejdning. Tensiderne som anvendes er biologisk nedbrydelige i overensstemmelse med forordningen om rengøringsmidler.

De alkaliske FT produkter er vandbaserede og effektive alternativer til konventionelle opløsningsmidler, cellulose fortyndere og kolde afrensningsmidler. De er ikke-brandbare og tørrer bemærkelsesværdigt hurtigere end andre vandbaserede produkter.

Denne produktserie er let at anvende da væskerne kan anvendes direkte. Opløsning og opblanding er ikke nødvendig. De efterlader ingen striber, pletter og stort set ingen rester.

Det lave VOC indhold og dermed den lave VOC klassifikation i henhold til CLP regulativerne, er med til at booste medarbejdernes helbred, sikkerhed og beskyttelsen af miljøet.

Dette gør produkterne sikre at anvende og er godt for medarbejdernes helbred.

Da produkterne ikke er klassificeret som farligt gods, er både opbevaring og transport ekstremt simpel, hvilket medfører reduktion i omkostningerne: Anvendelsen af de vandbaserede FT produkter, som et alternativ til opløsningsmidler sparer deponi- og lageromkostninger, ligesom der også er besparelser på trænings-, forsikrings- og transportomkostninger. Hvis produkterne anvendes korrekt kan der, derudover opnås en nedsættelse i forbruget på op til 50%, hvis der sammenlignes med konventionelle opløsningsmidler.

Mere

FORDELE

  • Erstatter opløsningsmidler, cellulose fortyndere og kolde afrensningsmidler
  • Efterlader ingen striber, pletter eller rester
  • Hurtigtørrende
  • Klar til brug
  • Mærkningsfri i henhold til CLP regulativerne
  • VOC-reduceret eller lavt VOC indhold
  • Sikker og let at anvende
  • Uden fosfater og tensider
  • Øget medarbejder-, miljø- og arbejdsmiljø beskyttelse
  • Ikke farligt gods betyder reducerede omkostninger
PRODUKTERNE
FT 100
-
FT 300
-
FT 200
-
FT 400
-