Bio-Circle anvender cookies for at sikre den bedst mulige service og funktionalitet. Hvis du forsætter med at browse, giver du samtykke til anvendelsen af Cookies. Privatlivspolitik

FORDELE:
E-WELD Familie

Den vandbaserede anti-svejseklat spray forhindrer svejseklatter i at sætte sig fast ved MIG/MAG svejsning og laser skæring. Svejsesprayens ingredienser har fremragende fugtegenskaber uanset om det er svejsning i rustfrit, svejsning i andre metaller, laserskæring eller konstruktion af køretøjer, ekstraordinære konstruktioner, container konstruktion eller andet. 

Produkterne kan anvendes ved alle typer svejseopgaver, eksempelvis: stålkonstruktioner, maskinbygning, container konstruktion, bygning af landbrugsmaskiner, konstruktion af køretøjer, specialmaskiner, i forsyningsindustrien, kran konstruktion og meget andet.

E-Weld serien er et miljø bevist valg og alternativ til andre svejseprodukter. Der er ingen miljøfarlige restprodukter og dermed intet krav til omfattende deponi. Udover at være en effektiv adskillelsesspray, så giver E-Weld serierne også en renseeffekt. 

E-Weld 3 har eksempelvis en rensende og affedtende egenskab, hvilket gør produktet specielt velegnet til anvendelse ved laserskæring, da der ikke opstår skum ved skærepunktet og dermed opnås en flot gennemskæring uden grater. E-Weld 4 garanterer en Moses-effekt

E-WELD Nozzle giver en keramisk beskyttelse af svejse- og gasdyser, samt kontaktrør og dyseholder, spidser og fastspændingsenheder ved MIG/MAG svejsning. Produktet er termisk stabilt op til 1000°C/1832°F.

Til robotsvejsning anbefaler vi E-WELD Rob.

Adskillelseseffekt 

De valgte ingredienser efterlader en beskyttende film på metallet, hvilket fungerer som en barriere mellem arbejdsemnet og det varme metal og forhindrer dermed svejseklatter i, selv ved meget tynde lag, at sætte sig fast på overfladen. Svejseklatterne køles meget hurtigt ned og ekstrakterne forhindrer dem i at sætte sig fast. Vandindholdet har ingen skadende effekt på svejsesøm. Ydermere beskyttes svejsedyser, udstyr, værktøj og emner mod svejseklatter og dermed er efterfølgende slibning og rengøring unødvendig.

De miljøvenlige adskillelsesagenter indeholder ingen drivgasser, da der ikke anvendes aeorsoldåser med drivgasser, desuden er produkterne vandbaserede og dermed ikke-brandbare, hvilket gør arbejdet med E-Weld serien mere sikker for medarbejderen. Produkterne indeholder ingen silikone, hvilket er en fordel ved efterfølgende behandling i lak- og maler afdelinger.

Renseeffekten

Tensiderne i svejsesprayen garanterer ensartet og komplet fugtning af metaloverfladen. E-Weld 3 har ligeledes en rensende effekt, eksempelvis kan tynde fedtbelægninger fjernes fra metallet vha. svejsesprayen. Dette sparer tid da det ikke er nødvendigt at rengøre svejsesømmen efterfølgende og sikrer anvendelsen af et produkt i stedet for 2.

Det er enkelt: Spray produktet på emnet, svejs og tør af – færdig! Svejsesprayen har forskellige godkendelser til zink-coating og lakering efter endt svejsning. Dette inkluderer godkendelse udstedt af Herning Zinc Coating, Volkswagen AG, SLT Laser Technology og Dresden Institute for Corrosion Protection. (Blandt mange andre).

Produktforskelle: 

 • E-WELD 2: Til alle typer anvendelse, specielt velegnet til tynde og/eller for-opvarmede metalplader og flerlags svejsesøm. Giver god korrosionsbeskyttelse, svag lugt
 • E-WELD 3: Vandbaseret med afrensnings- og affedtningseffekt på svært fedtede metalplader. Er også ideel til beskyttelse af metalplader ved laserskæring, svag lugt.
 • E-WELD 4: Premium kvalitet – Høj proces sikkerhed, god kompatibilitet med alle typer materialer, efterfølgende processer berøres ikke, god korrosionsbeskyttelse, svag lugt.
 • E-Weld Gel: Beskyttelse af dyser
 • E-WELD Rob: Beskyttelse af dyser ved robotsvejsning
Mere

FORDELE

 • Tids- og ressource besparende
 • Fremragende fugtegenskaber
 • Minimalt forbrug
 • Uden opløsningsmidler og silikone
 • Rigtig gode adskillelsesegenskaber
 • Galvanisering og lakering er efter endt svejsning intet problem
 • Stabil emulgering forhindrer de aktive stoffer i at separere under opbevaring i mindst 1 år. (Skal opbevares frostfrit)
 • Rystning af sprayflaske ikke nødvendig
 • Velegnet til svejsning med høj temperatur, laserskæring, robotsvejsning etc.
 • Miljøvenlig, ingen drivgasser
 • Ingen faremærkning i henhold til CLP regulativerne

ANWENDUNG

PRODUKTERNE
Gebindegröße
Gebinde
pH-værdi
VOC-indhold (%)
Brændepunkt (C°)
E-WELD 2
0.50000
Handsprayflasche
8.6
-
nicht relevant
E-WELD 3
0.50000
Handsprayflasche
8.8
-
nicht relevant
E-WELD 4
0.50000
Handsprayflasche
8.3
-
nicht relevant