Bio-Circle anvender cookies for at sikre den bedst mulige service og funktionalitet. Hvis du forsætter med at browse, giver du samtykke til anvendelsen af Cookies. Privatlivspolitik

CB 100 serien

Klar-til-brug naturligt boostede afrensnings- og affedtningsmidler med ekstrem fedtopløsningsevne til manuelle og mekaniske processer.

De effektive og mærkningsfri afrensningsmidler fra CB100 serien er designet på en måde, hvor medarbejderen beskyttes maksimalt og belastningen af det omkringliggende miljø mindskes mest muligt. Baseret på genbrugelige råmaterialer, er den vandbaserede væske, som er fri for opløsningsmidler eller reduceret i indholdet, specielt velegnet til afrensningen af ekstreme og besværlige forureninger, som findes overalt i industrier og handel.

Special fedt som er svært at fjerne, gummimærker, bitumen- og voks rester, olie og pasta fjernes fra stål, rustfrit stål, aluminium og andre metaloverflader på en naturlig og sikker måde.

Overfladerne vil ikke blive beskadiget af væskerne og det originale udseende genskabes. Væskerne er klar til brug, hvilket fjerner fejlblandinger og rengøringsstyrken udnyttes optimalt.

CB100 produkterne er specielt anvendelige som et økovenligt alternativ til afrensningsmidler med indhold af VOC og paraffin, i både metalindustri, autobranche, luftfart, vedligehold og service, såvel som i passager og fragt transportindustrien.

Væskernes fremragende rensestyrke gør at de let fjerner selv de mest besværlige fedt, olie, lim og maling forureninger fra støbeforme og andre emner.

CB100 produkterne er genanvendelige og ikke-brandbare, hvilket gør dem yderst anvendelige til manuel og mekanisk afrensning, eksempelvis i BIO-CIRCLE rensebar, CLEAN BOX Max, CLEAN BOX. Produkterne er perfekte i vedligehold og service af maskindele og motorer. CB100 væskerne har en lang levetid og under hele levetiden ændrer produkt, miljøbeskyttelse og brugervenligheden ikke karakter.

Mere

FORDELE

  • Til afrensning af stærke forureninger, såsom special fedt, gummimærker, bitumen og voks rester, olie og pasta
  • Vedligehold af motorer
  • Stor styrke med konstant god afrensningskraft
  • Lang levetid, genanvendelig
  • Erstatter paraffin og opløsningsmidler
  • Mærkningsfri i henhold til CLP regulativerne
  • Til manuel og mekanisk brug
PRODUKTERNE
CB 100
-
CB 100 Alu
-