Bio-Circle anvender cookies for at sikre den bedst mulige service og funktionalitet. Hvis du forsætter med at browse, giver du samtykke til anvendelsen af Cookies. Privatlivspolitik

ALUSTAR serierne

Lavtskummende, vandbaserede afrensningsvæsker til anvendelse i automatiske vaskeløsninger som muliggør tidsbesparende affedtning i industrien. Alle produkterne er uden farlige stoffer og er udviklet med henblik på at opnå den lavest mulige mærkning. Det gør ikke alene produkterne sikre, men også miljøvenlige.

Økonomisk og effektiv

Produkterne i STAR og ALUSTAR serierne er udviklet til at være ”state-of-the-art”, eksempelvis kan produkterne anvendes i energibesparende lav-temperaturs processer. På den måde spares der ikke kun tid men også energi.

Nedsatte vasketemperaturer giver også følgende fordele:

•Reduceret risiko for at produktet tørrer op på emnerne

•Ingen dannelse af kondens på komponenterne under afkøling

Alle STAR og ALUSTAR midlerne kan anvendes meget økonomisk. Dette skyldes den meget høje koncentration af aktive ingredienser, som muliggør opblanding med vand. Som hovedregel er en koncentration på 3% nok til at opnå meget stærk renseevne.

Ydermere er STAR og ALUSTAR produkterne kompatible med olie separatorer hvilket betyder, at væsken kan anvendes i meget lang tid og der i badets levetid opretholdes en meget høj afrensningsevne. Desuden spares der tid, da der ikke så ofte er produktionsstop grundet skift af væske.

Anvendelsesområder

Produkterne fra STAR og ALUSTAR serien er egnede til at fjerne olie og fedt fra en lang række materialer. Nedenstående tabel giver et indblik i hvilket produkt, der passer til netop din opgave.

Produkterne er bla. anvendelige i følgende udstyr:

  • Ultralydsenheder
  • HTW’er
  • Linje- og flerkammer vaskesystemer
  • Spraysystemer
  • Højtryksvaskere
  • Nedsænkningsbade 

Umiddelbare forskelle 

Produkterne fra STAR serien er generelt egnede til at afrense materialer, som er resistente overfor alkaliske afrensningsmidler.

Produkterne fra ALUSTAR serien kan anvendes på mere sensitive overflader, såsom aluminium og ikke jernholdige metaller.

Mere

FORDELE

.

PRODUKTERNE
Vorteile
ALUSTAR 100
-
ALUSTAR 200
-
ALUSTAR 300
-