Bio-Circle anvender cookies for at sikre den bedst mulige service og funktionalitet. Hvis du forsætter med at browse, giver du samtykke til anvendelsen af Cookies. Privatlivspolitik

BIO-CIRCLE L serien

De vandbaserede BIO-CIRCLE L væsker, som er uden opløsningsmidler, er specifikt udviklet til brug i BIO-CIRCLE vaske systemer, både manuelle og mekaniske. De afrenser ekstremt snavsede emner, let, hurtigt, sikkert og på en miljøvenlig måde. En bruger- og økovenlig og økonomisk afrensningsløsning til effektiv afrensning af olier, fedt og partikel forurening fra komponenter, arbejdsredskaber og motorer. Selv det mest genstridige snavs i form af bearbejdningsolier, køle/skæremidler, korrosionsbeskyttere, fedt og lignende fjernes.

BIO-CIRCLE L væskerne er klar til brug, hvilket minimerer risikoen fejlagtig dosering og variationer i renseevne. Dette eliminerer behovet for jævnlige væskeanalyser. De naturlige mikroorganismer i væsken nedbryder olie- og fedt resterne fra de afrensede emner, olie molekylerne splittes til CO2 og vand. Dette garanterer god og gennemgribende afrensning af emnerne, lang levetid på væsken og lang vedvarende afrensningsevne. Sammenlignet med eksempelvis ”kolde afrensningsmidler” er levetiden på BIO-CIRCLE L væskerne op til 4 gange så lang. Selv med stigende opbygning af snavs i væsken vil der opnås gode afrensningsresultater.

Da væskerne er vandbaserede og pH neutrale, angriber de ikke overfladerne på de emner som afrenses. Alle typer materialer lige fra plastik til stål kan afrenses og ydermere sikrer indbyggede korrosionsbeskyttere en midlertidig rust beskyttelse efter endt afrensning.

De overfladeaktive midler i væsken er baseret på genbrugbare rå materialer. Væsken indeholder ingen opløsningsmidler og dermed undgås fordampning af organiske opløsningsmidler og VOC direktivet overholdes. Er mærkningsfri i henhold til CLP regulativerne, hvilket betyder at væskerne er nemme og sikre at anvende, opbevare og transportere. Samtidig angriber de ikke overflader (ingen korrosion). BIO-CIRLCE væskerne betyder ingen fare for mennesker og miljø og samtidig høj effektivitet kombineret med økonomiske fordele. Et aktivt bidrag til sikkerhed og miljøbeskyttelse.

Mere

FORDELE

  • Ingen skade på materialer 
  • Ingen korrosion (indeholder korrosionsbeskyttere) 
  • VOC-fri
  • Ingen HAZMAT, mærknings-fri 
  • Vandbaseret afrensningsmiddel
  • Afrensning vha. overfladeaktive stoffer 
  • Fjerner olie, fedt og partikel forureninger 
  • Indeholder naturlige mikroorganismer 
  • Olie- og fedtrester nedbryde 
  • Længere levetid – mindre deponi 
PRODUKTERNE
BIO-CIRCLE L
-
BIO-CIRCLE L ULTRA
-
BIO-CIRCLE L Aluminium
-
BIO-CIRCLE L Star
-
BIO-CIRCLE L TURBO
-